TICKETS

VVK: 6,50€ voor het weekend
ADK: 6€ (vrij)/8€ (zat) per dag

CONTACT

Email: info@denderpop?be

Volg ons
UUROOSTER OPTREDENS

Check hier de timings

Oorspronkelijk van Dendermonde maar stilaan heel Vlaanderen aan het veroveren! Zijn eclectische dj-sets brengen wekelijks honderden mensen aan het dansen, van Antwerpen tot Brugge, van Gent tot Leuven. In het festivallandschap is hij absoluut geen vreemde meer na sets op onder andere Dour Festival, Dance D-Vision, Elements Festival, Marktrock Leuven, de Fonnefeesten, Sterfest, OutsiderZ Festival,... Ook de studio's van onder andere Studio Brussel, MNM, Q-Music en JIM TV maakte hij reeds meermaals onveilig.
ZAT 23/06
00.45u
Deze zomer toert DAAN met ’n extra grote band; zijn vaste podiumcompanen worden uitgebreid met een driekoppige blazerssectie. Het wordt vooral 1 groot up-tempo feest, met tuxedo versies van de grootste hits en verrassende personal favourites die hun retour in de setlist maken. De eigenwijze popduivel heeft deze zomer maar 1 doel, en dat is alle weides, tenten & oordopjes platspelen.
ZAT 23/06
23.15u
Welkom op dé grootste verkiezingsshow van het jaar! Een ‘party’ van jewelste waarbij LT u met een ongeziene energie en overgave zal overtuigen van hun programmapunten. Een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten , met de nodige beloftes, schandalen en omkoopaffaires, politieke discussies en passionele speeches, overgoten met een stevige portie rock ’n roll! Kortom, feest.
Keep calm and join The Party, LT’s PARTY!
VRIJ 22/06
22.30u
In 2010 bracht de Nederlandse rapper Tim Kimman, beter bekend onder de artiestennaam Jebroer, zijn debuutsingle ‘Btj vliegen tog’ uit. Enkele singles bereikten moeiteloos de Top 100. Het meest succesvolle was ‘Nooit Meer Slapen’, een samenwerking met Yellow Claw en Ronnie Flex. De echte doorbraak in ons land kwam er met de controversiële hitsingle ‘Kind van de Duivel. De videoclip haalde op YouTube meer dan 17 miljoen views. Rad van tong, de eerlijkheid zelve en een dijk van een livereputatie. Niet te missen dus!
ZAT 22/06
22.00u
ShaMoDo It ! staat voor : Shake it, Move it, Do it !!! En dat is wat kan verwacht worden tijdens de Showcase van deze dansgroep bij Denderpop! Laat je meeslepen door leuke tunes gebracht door expressieve dansers die de pannen van het dak swingen.Van enthousiaste cheerleaders tot een sensuele Moulin Rouge naar een funky HipHop tot een rasechte Techno !
Let’s Do It ShaMoDo It !!!
VRIJ 22/06
19.30u
Jan Vervloet is reeds 20 jaar lang een vaste waarde in de Belgische Dance Scene. Met de formatie Fiocco behaalde hij verschillende awards en gouden platen. “Drop It” van Scoop werd zelfs Platina in Nederland. Als producer van D.H.T. behaalde Jan een top 10 notering in USA en Frankrijk met de Roxette Cover “Listen to your heart”. En wie kent er natuurlijk niet de Bonzai zai zai fuifklassieker van Thunderball. Na al die jaren is Jan nog steeds een zeer gepassioneerde DJ die het durft om verschillende stijlen fijnloos te combineren (Electro – Retro – Progressive House – 90’s – Trance – Urban – Dirty House …). Hij heeft als DJ maar één doel : PARTY PARTY en PARTY !!!
VRIJ 22/06
00.15u
Op AIRPLANE valt niet echt een genre te plakken. Al dienen betere ska-groepen als Babylon Circus, Ska-P, Manu Chao, en vele andere wel eens als inspiratiebron. Wat voor AIRPLANE voorop staat, is plezier en amusement. Vul dat aan met een spontane mix van verfrissende ritmes, catchy melodieën, een stevige portie enthousiasme, een vette knipoog en dan is de ambiance verzekerd.
VRIJ 22/06
20.45u
Sinds 2009 sturen de folkpunkers van Nevermind Nessie hun strijdkreet het publiek in bij elk stomend optreden. Nevermind Nessie staat garant voor opzwepende folkrock die elke dansvloer omtovert tot een kolkende moshpit. Geen platgekauwde versies van de gekende klassiekers, maar verse punkrocksongs met traditionele en eigen melodieën op viool, whistle en accordeon.
De voorbije jaren werden meer dan 100 optredens af gewerkt in binnen- en buitenland. Van de Saint Patrick's Day optredens in kroegen, langs het voorprogramma van Urbanus en de Fanfaar naar verschillende festivalpodia: Nevermind Nessie gaat er steeds keihard voor, mét feestgarantie!
ZAT 23/06
20.30u
Een wervelend en afwisselende show die je gegarandeerd in vervoering zal brengen. Een frisse verschijning op het toneel en op Denderpop die je zeker niet mag missen!
ZAT 23/06
19.15u