DENDERPOP 2019
SHAMODO-IT
vrijdag 21 juni 2019 - 19:00 uur
ShaMoDo It ! staat voor : Shake it, Move it, Do it !!! En dat is wat kan verwacht worden tijdens de Showcase van deze dansgroep bij Denderpop! Laat je meeslepen door leuke tunes gebracht door expressieve dansers die de pannen van het dak swingen. Van enthousiaste cheerleaders tot een sensuele Moulin Rouge naar een funky HipHop tot een rasechte Techno ! Let’s Do It ShaMoDo It !!!
OVERWEIGHT
vrijdag 21 juni 2019 - 20:30 uur
Overweight is een 5-koppige skapunkband uit Zemst (België). Oorspronkelijk gestart in 2001 als een punkrockband, maar door de jaren heen geëvolueerd naar een volwaardige skapunkband met blazers! Overweight speelde een hele reeks shows in België en daarbuiten. Ze speelden reeds shows met Voodoo Glow Skulls, Big D And The Kids Table, Mark Foggo’s Skasters, F.O.D, The JB Conspiracy, P.O. Box, de Heideroosjes, Stand Out Riot,.. en zetten podia in vuur en vlam in België, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië, Slovakije, Polen, Hongarije, Letland en Litouwen.
LEVEL SIX
vrijdag 21 juni 2019 - 22:30 uur
Level Six is één van de hipste partybands van het moment! Originele medleys en de grootste hits van de voorbije jaren… Een optreden van Level Six is van begin tot eind een ware beleving, dit dankzij een zeer straffe muzikale set vol interactie en special effects. Jo Hens (Niko uit Familie) & Katerine Avgoustakis (VTM, Winnares Star Acedemy, Here Come All The Boys,…) zorgen samen met 4 professionele muzikanten voor top-entertainment, Non-stop hits en de lekkerste/dansbare riffs.
DJ F.R.A.N.K.
vrijdag 21 juni 2019 - 00:30 uur
Muziek heeft altijd al in DJ F.R.A.N.K z'n bloed gezeten: op z'n zestiende begon hij al met draaien op feestjes en in 1995 opende hij zijn eigen platenwinkel. Pas in 2000 werd hij bekend toen hij remixer werd van de Belgische groep 'The Underdog Project'. In 2003 mixte hij 'Summerjam' en maakte er een gigantische hit van. Vandaag is hij nog steeds DJ-host in Carré in Willebroek en The Villa in Antwerpen. En uiteraard draait hij maar al te graag op Denderpop19. Bring that summerjam, Frank!
Gunther D
vrijdag 21 juni 2019 - 01:30 uur
“Het slechtste wat het Vlaamse radiolandschap ooit overkomen is, heeft een naam: Gunther Desamblanx. In gerechtelijke kringen beter bekend als Gunther D. . De scheldbarak van Studio Brussel (dixit Het Laatste Nieuws) voorziet uw dansvloer van de betere stampers. Absoluut verboden om te "blijven zitten tijdens het draaien"..
JørdanB
vrijdag 21 juni 2019 - 19:30 uur
JørdanB komt uit het verre Oosteeklo. Zijn DJ-carrière komt stilaan echt wel van de grond. Wij zijn dan ook blij dat dit aankomend talent zijn kunsten wil laten horen op Denderpop19! Hij draaide o.a. al op: Dance D Vision, Ikon antwerp en Easter fever in Brugge.
MC Harris
vrijdag 21 juni 2019 - 21:30 uur/00.00 uur
Mc Harris is een 18 jarige Dj afkomstig uit Wetteren. Hij draaide voordien al op verschillende fuiven in en rond Wetteren en heeft ook al eens 'the decks' mogen plat spelen op Flora Beats. Deze jonge artiest laat je zweten op zijn zwoele beats en zijn rijke muziekkeuze.
Par Hasard en Dansexpres
zaterdag 22 juni 2019 - 18:15 uur
“Par Hasard is een groep enthousiaste muzikanten (met een mentale beperking) uit Blijdorp Dendermonde, onder leiding van Eva De Smet. Zij hebben al een aantal jaar op de planken van Denderpop gestaan.
Dit jaar treden ze samen op met Dansexpress, een groepje swingende dansers, eveneens uit Blijdorp, onder leiding van Evy Van Damme. Dansexpress is opgericht in 2017 en zij zullen voor de eerste keer als artiesten op Denderpop verschijnen. Samen met Par Hasard zullen zij met veel plezier het beste van zichzelf geven met een aantal bekende en minder bekende liedjes.”
Dansateljee
zaterdag 22 juni 2019 - 19:15 uur
Een wervelend en afwisselende show die je gegarandeerd in vervoering zal brengen. Een frisse verschijning op het toneel en op Denderpop die je zeker niet mag missen!
Radio Guga
zaterdag 22 juni 2019 - 20:45 uur
Radio Guga is de festivalband rond maestroloog Guga Baul.
Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.
Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie.
Je hebt geen budget, tijd en/of teletijdmachine nodig om concerten mee te maken van bijvoorbeeld Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Das Pop, Clouseau, Adamo, Bob Marley, The Beatles, Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Editors, Herman Van Veen of Arno. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium.
Radio Guga, Music Maestro!
Hammertime
zaterdag 22 juni 2019 - 23:00 uur
Hammertime neemt je mee terug in de tijd naar de pompende beats en ’s werelds bekendste hits van de 90s. De set is een cocktail van dansbare nummers uit het dance-genre gemixt met dé rock- & slow-toppers uit die tijd. Gebracht in een reeks doordachte medleys die er elke keer weer voor zorgen dat iedereen uit zijn dak gaat en met een smile naar huis keert. Hammertime is geen klassieke partyband, maar net dat tikkeltje meer waar mensen achteraf blijven over spreken. Catchy dance tunes voorzien van een wervelend spektakel. Een partyband om U tegen te zeggen.
REGI
zaterdag 22 juni 2019 - 00:30 uur
Van Ibiza tot Hasselt… Regi zorgt over de hele wereld voor een spetterend feestje! Regi begon zijn carrière als producer van de bekende dancegroep Milk Inc. Tijdens de jaren 2000 was het duo niet weg te slaan uit de hitlijsten: Walk on Water, Land of the living, I don’t care, Run…
Na Milk Inc. focuste Regi zich op producen en dj’en. Zo werkte hij samen met Duran Duran, Stan Van Samang, Scala en Dimitri Vegas & Like Mike. Ook al is Regi intussen meer dan 20 jaar bezig, 2017 zorgde toch voor een primeur: 'Where did you go? (Summer Love)' werd zijn eerste solo nummer 1-hit. Hij mag er een platina plaat voor in ontvangst nemen. Met deze single sloot Regi een succesvolle zomer af. Hij speelde 3 sets op Tomorrowland en was zowat elke week op een Vlaams festival te vinden. Voor zijn laatste single werkte hij samen met OT, de allereerste MNM Rising Star. Regi brengt de madness van Tomorrowland naar Denderpop met de ene hit na de andere.
DOSSCHY
zaterdag 22 juni 2019 - 01:30 uur
Oorspronkelijk van Dendermonde maar stilaan heel Vlaanderen aan het veroveren! Zijn eclectische dj-sets brengen wekelijks honderden mensen aan het dansen, van Antwerpen tot Brugge, van Gent tot Leuven. In het festivallandschap is hij absoluut geen vreemde meer na sets op onder andere Dour Festival, Dance D-Vision, Elements Festival, Marktrock Leuven, de Fonnefeesten, Sterfest, OutsiderZ Festival,...
Ook de studio's van onder andere Studio Brussel, MNM, Q-Music en JIM TV maakte hij reeds meermaals onveilig.
Wild&Dann
zaterdag 22 juni 2019 - 19:45 uur
WILD&DANN" is a dj/producer duo who have been working separately on various projects for more than 10 years. Banded together in 2011. Played at dreamville - laundry day - fantasia festival - etc..
They are devoted to all kinds of music! And like to experiment with genres to take their sets to a higher level.
Peter Yorck
zaterdag 22 juni 2019 - 22:00 uur
De laatste jaren staat MG-Yorck aan de basis van heel wat mashups en edits die o.a. door Q-Music, Dimitri Wouters, Lennert Wolfs, Les Mecs, Dennis Cartier, Audiophonic... & heel wat andere zenders, artiesten worden gesupport! Deze mashups zorgen ervoor dat zijn sets telkens weer vernieuwend zijn. Met referenties van Dreamville in Boom tot Balaton Sound in Hongarije, mag je, je dus verwachten aan een mix van de heetste dansplaten!
Hide N Seek
zaterdag 22 juni 2019 - 00:00 uur
Van 00u00 tot 00u30 zal Hide N Seek jullie voorzien van de beste plaatjes om helemaal op los te gaan!
Na het afbreken van podia op Tomorrowland, Dance-D-Vision, After School Festival en ga zo maar even door zal deze jongeman ook het podium van Denderpop laten daveren!